Aannemer

Op deze pagina maakt u kennis met de uitvoerende partij, de partij die uiteindelijk uw verbouwing zal realiseren. Uiteraard gebeurt dit in samenwerking met de betrokken bouwkundig tekenaar en financieel adviseur. De samenwerking van deze sterke formatie zal leiden tot een prachtig resultaat en een zorgeloos verloop van uw project.

Uitvoerend aannemer

Voskuil Bouw

Alhoewel in verschillende hoedanigheden, is de familie Voskuil al zeker 3 generaties aanwezig in de bouw. Edwin Voskuil is dat sinds 1996 (full time). Na mijn studie ben ik eigenaar geworden van Voskuil & Velthuyzen Loodgietersbedrijf en in de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf; Voskuil Bouw BV. Sinds vele jaren werkt Voskuil Bouw voor een mix aan opdrachtgevers zoals lokale overheden (gemeenten), zorginstellingen maar ook marktpartijen en vooral particulieren. Voskuil Bouw heeft een goede naam opgebouwd waarin eerlijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en helderheid “key- begrippen” van het bedrijf zijn.

Gedurende de jaren heb ik mij er steeds meer over verbaasd dat klanten met name op prijs hun aannemer selecteren en vaak ook nog eens op basis van een onduidelijke offerte (vaak een a4tje tekst met daarin een totaalprijs)”. Iedereen kent (en ziet op Tv) verhalen waarin dit fout gaat. De kwaliteit laat te wensen over, de bouw duurt veel te lang of er komt een rits aan meerwerk voorbij. Dit is niet hoe het moet. Een klant doet een forse investering en klant en aannemer zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor kwaliteit en waardevastheid van deze investering. We doen het samen. Vooraf een helder doel, een duidelijke prijs, een goede planning en tevreden resultaat. Zo hoort een verbouwing te verlopen. De uiteindelijke journey is het aller belangrijkste, hiervoor bent u bij Bouwgemak aan het juiste adres. Drie professionals met de neuzen dezelfde kant op, namelijk die van u.

Alle expertise onder één dak

Geef al uw zorgen uit handen aan een sterke formatie met ruim 100 jaar ervaring in het vak.

Duidelijkheid en daadkracht

Ontzorging van A tot Z

Voskuil Bouw zal in het eerste gesprek uitgebreid met klant spreken om de wensen goed te kunnen duiden. Daarbij zal zij proactief meedenken en vanuit ervaringen eventuele wensen bijsturen/ optimaliseren. Ook in keuze van materialen zullen wij onze ervaringen delen. Nadat het doel duidelijk is gedefinieerd zal een offerte in de vorm van een open begroting worden aangeboden. De klant kan per onderdeel zien welke kosten ermee gemoeid zijn. Eventuele mutaties kunnen worden besproken en doorgenomen. De medewerkers van Voskuil Bouw BV hebben jarenlange ervaring en ook geselecteerde onderaannemers verstaan hun vak. Al decennia werken wij bij de mensen thuis, dus afplakken van trap en kwetsbare spullen als ook het schoonhouden is onderdeel van het werk. Tijdens het werk is er altijd tijd voor een (voortgangs-)gesprek en kunnen indien mogelijk zaken worden bijgestuurd. Natuurlijk is afspraak- afspraak en zal de planning worden gehaald. Uiteindelijk verlaten we uw huis en kunt u genieten van een welverdiend en waardevol resultaat.

U kunt bij Voskuil Bouw BV terecht voor iedere verbouwing en renovatie. Ook voor een uitbouw of aanbouw, een nieuwe badkamer en toilet bent u bij ons bij het juiste adres. Tal van opdrachtgevers zijn u reeds voorgegaan, ook met u willen we graag een project uitvoeren. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze website www.voskuilbouw.nl of naar ons youtube kanaal.

Edwin Voskuil