Financieel advies

Financieel adviseur

Ton Tettero

Hier maakt u kennis met uw financieel adviseur, de plek waar uw project begint. Persoonlijke begeleiding van begin tot eind en deskundig advies gebaseerd op tientallen jaren ervaring.

Na enkele jaren bij verschillende partijen werkzaam te zijn geweest in verschillende adviesfuncties is Ton Tettero sinds 1999 financieel- en hypotheekadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep. Van Bruggen is een landelijk werkende organisatie van zelfstandig werkende hypotheekadviseurs, waarbij telkens de klant en zijn wensen centraal staat. 

Door opleiding en vele jaren ervaring is Ton uitstekend in staat, vrijwel iedere klant optimaal te bedienen bij financiële vraagstukken. Of het nu gaat om het financieren van een aangekochte woning, om de herfinanciering van een bestaande hypotheek of simpelweg om de financiering van een verbouwing; u bent bij de adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep aan het juiste adres.

Alle expertise onder één dak

Geef al uw zorgen uit handen aan een sterke formatie met ruim 100 jaar ervaring in het vak.

Financieel advies voor uw verbouwingswensen

Verhuizen of verbouwen?

“De laatste jaren zien wij uiteraard veel cliënten met verbouwingswensen. Vaak zien we dat de wensen van onze cliënten tijdens het bouwproces nog veranderen; dubbel glas wordt toch het vervangen van kozijnen, de keuken wordt toch iets duurder dan verwacht, of gewoon…. Als we dan toch in de rommel zitten, laten we dan ook maar meteen de badkamer “meepakken”. In de loop van de jaren hebben we geleerd op voorhand hierover al met de klant van gedachten te wisselen.”

Ondanks en misschien ook wel mede door, het gebrek aan woningen, zijn de prijzen van woningen fors toegenomen. Daarnaast lukt het vaak niet om een andere woning te kopen; simpelweg door een gebrek aan aanbod, of gewoon omdat anderen veel meer bieden. Veel mensen kiezen er daarom voor de huidige woning, soms fors, te verbouwen. Hierdoor lukt het vaak de huidige woning weer aan te passen aan de huidige wensen; daarnaast neemt de waarde en het wooncomfort van de woning door de investeringen vaak enorm toe.

“Zeker nu de rente super laag staat en vrijwel iedereen overwaarde heeft, lukt het vaak vele wensen te realiseren waarbij de maandlasten bescheiden blijven”

“Omdat in de regio Haaglanden-Leiden nogal wat Engelstalige expats werkzaam zijn komen wij regelmatig in contact met cliënten die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Hoewel het voor ons altijd wat meer inspanning kost om in het Engels de gesprekken te voeren, is de waardering die wij ontvangen van deze niet-nederlanders voor het feit dat wij het adviestraject in het Engels hebben gevoerd, de ultieme beloning voor onze inspanningen”

Ton Tettero