Bouwkundig tekenaar

Bouwkundig tekenaar

Bouwkundig Advies Tekenbureau Koreman

Welkom op de pagina van de Bouwkundig tekenaar binnen Bouwgemak, Ton Koreman. Ton maakt deel uit van het driekoppige sterrenteam van Bouwgemak, dé plek voor al uw wensen rondom bouw, verbouw, renovatie en financieel advies. 

Wanneer u met uw plannen aanschuift bij Bouwgemak, schuift u al eerste aan bij Ton Koreman die tevens gedurende het gele project uw eerste aanspreekpunt zal zijn. Hij zal uw adviseren op bouwkundig gebied en met u het gehele proces doorlopen. We adviseren u op basis van onze ervaring, zowel bij het ontwikkelen van uw plannen tot het selecteren van de juiste materialen.

Ton Koreman begon na zijn diensttijd als bouwkundig tekenaar bij de gemeente Leiden. Na een korte enerverende periode kwam zijn talent in het vizier van voormalig directeur van architecten bureau AIV, Joop Vollmer. Mede door het talent, de inzet en harde werken van Ton, is AIV uitgegroeid tot een grootmacht in de regio. Enige jaren later verliet Ton het bureau om verder te gaan als zelfstandig ondernemer onder de naam Bouwkundig Advies Tekenbureau Koreman, wat zich tot de dag van vandaag een zeer succesvol bouwkundig tekenbureau mag noemen in de omgeving van Leiden. 

Alle expertise onder één dak

Geef al uw zorgen uit handen aan een sterke formatie met ruim 100 jaar ervaring in het vak.

Deskundig advies vanuit het werkveld

Ruim 40 jaar ervaring in het vak

Al ruim 40 jaar is Ton Koreman actief als bouwkundig tekenaar en heeft hierin voor de meest uiteenlopende uitdagingen gestaan. Waar nu alle tekeningen digitaal worden verstuurd en aanvragen worden ingediend via het netwerk begon Ton met een potlood aan de tekentafel. Hij bracht de tekeningen op de fiets naar het gemeentehuis om de aanvragen in te dienen en de verbouwingen bespreekbaar te maken bij de gemeentes. Nu, 40 jaar laten zijn we ervan overtuigd dat Bouwgemak één van de meest ervaren bouwkundige tekenaars uit Leiden en omstreken aan boord heeft. 

Ons drietal werkt al tientallen jaren op grote schaal samen en zijn klaar voor een volgende stap: Bouwgemak, het bureau dat al uw zorgen uit handen neemt.

Iedere wens en ieder verhaal is anders. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en een ontzorgende begeleiding van A tot Z. Bouwgemak biedt u alles wat u nodig heeft, ons team verzorgt het totaalpakken van begin tot eind. Bel eens op! Ik beantwoord graag uw vragen.

Ton Koreman